Upload přes CZshare Manager 3.2

problémy týkající se uploadu souborů
Pravidla fóra
V celém foru platí tyto globální pravidla: viewtopic.php?f=18&t=198

Před položením dotazu používejte funkci HLEDAT a prostudujte dokument F.A.Q.: viewforum.php?f=7

Upload přes CZshare Manager 3.2

Příspěvekod S4rdo » pon 08. bře 2010 16:42:54

Dobrý den,
při pokusu uploadovat .avi soubor při velikosti 701 MB, přes manager viz. předmět, mi při kliknutí na "nahrát", vymaže přichystaný .avi soubor v managerovi (ne v PC) a nic se neděje, žádný upload. Avšak při uploadování toho samého souboru přes klik pravým tlačítkem přimo na soubor a přidat do CZshare Manager-a se mi upload bez problému rozjede, avšak nemohu přidat popisek.

Prosím o "nějaké" vyjádření k této problematice jestli dělám něco špatně.
"Nemohu nabídnout nic než krev, dřinu, slzy a pot." [Winston Churchill Leonard Spaner]
S4rdo
Uživatel

Re: Upload přes CZshare Manager 3.2

Příspěvekod KOORMO » ned 28. bře 2010 19:47:02

MAM TY SAMÉ PROBLEMY UŽ ASI MĚSÍC. PŘEDTÍM TO FUNGOVALO. TEĎ SOUBOR ZMIZÍ NEBO SE VŮBEC NEROZJEDE. TAK SOUBORY UKLÁDAM PŘES CZshare.com. Tam to jede bez problému.Nevýhodou je že nemůžu dát najednou více souborů k UPLOAD.MYSLÍM ŽE CHYBA JE NA STRANĚ SPRÁVCE. ZDRAVÍM.
KOORMO
Uživatel

Příspěvekod bimai » stř 28. dub 2010 9:50:30

já mám taky ten sami problem už asi přes měsic a stale trvá,nevite někdo co se děje. Děkuji
bimai
Uživatel

Příspěvekod srs.wow » čtv 29. dub 2010 0:27:35

Dobrý den...Zapnu manager, natáhnu soubory,začnu uploadovat, zadám si svoje ID číslo, ale uploaduje se mi jenom něco. nevíte proč? např když sem uploadoval 16 rar archivu tak se mi nauploadovali jenom 2.. zajímalo by mě co to má ksakru znamenat.
srs.wow
Uživatel

Příspěvekod -dIMITRI- » ned 18. črc 2010 20:47:16

to ja kdyz dam pres Manager 3.2 uploadovat tak se to dokonci ale neukaze se mi odkaz pres kterej to stahnu a ani se mi to neukaze v uploadovanejch souborech ...samozrejmne svoje ID kopiruju takze zadavama spravne ... prosim bych o vyjadreni jestli ten manager jeste je nejak podporovany nebo ne...protoze novej nerozjedu kvuli .Net 4.0 kterej nenainstaluju kvuli tomu ze mam XP :/
-dIMITRI-
Uživatel

Příspěvekod Ganimed » ned 25. črc 2010 9:01:49

Obrázek

prikladam se k ostatnim mi tento programek taky nefunguje vyhazuje dokonce tuto chybu, zkousel jsem i starsi verzi zde se vyskytl vyse zminovany problem ukazuje to ze se soubour uploadoval ale v uploadovanych souborech ho nemam a na servru se nenachazi zadny soubor. Janak mam windows 7 home premium 64bit ale to by nemelo mit vliv kdyz tento program jak je avizovano na sedmickach jede.
Ganimed
Uživatel

Příspěvekod Ganimed » sob 07. srp 2010 22:15:51

řeší zdejší admin vubec nějaké problemy nebo tu polovina temat je bez odpovědi na vždy :evil: ? Hlasim i problem uploadu přez hlavní stránku CZshare po uploadu souboru mi napiše upload dokončen ale prohlížeč neustale čeká na odpověď ze serveru a nenaskočí stranka s adresou pro stažení, po delší době se samozřejmě objeví klasika v podobě stranky s chybovou hláškou.

Vidim to tak že si doberu zbytek kreditu sažu soubory co jsem tu uploadoval smažu i učet a bude. Tady to nema vubec smysl a moje soubory si tento trapny server o ktery se nikdo nestara nezaslouži :evil:, to i blbe ulozto.cz je kvalitnejsi na ukladani souboru
Ganimed
Uživatel

Příspěvekod oglop » sob 21. srp 2010 9:06:12

řeší zdejší admin vubec nějaké problemy nebo tu polovina temat je bez odpovědi na vždy :evil: ? Hlasim i problem uploadu přez hlavní stránku CZshare po uploadu souboru mi napiše upload dokončen ale prohlížeč neustale čeká na odpověď ze serveru a nenaskočí stranka s adresou pro stažení, po delší době se samozřejmě objeví klasika v podobě stranky s chybovou hláškou.

Já mám pocit, že má je admin stejně jako web 404 ...

moje problemy s uploadem ... ani se neptejte ... ještě ani jeden soubor se nenahrál tak jak bych chtěl já.... jak manažer, tak web
oglop
Uživatel

Zpět na Upload